World of WarPlanes

Online hra, podobná hře World of Tanks. Tanky však nahrazují letadla. Tvůrci chtěli opakovat stejný úspěch, kdy na hře World of Tanks vydělala malá firmička Wargaming.net  miliony. Myslíte že se jim to povedlo?

Jak již bylo řečeno, hra navazuje na World of  Tanks, ale nečekejte žádné zázraky. Autorům jde v této hře především o to, aby se každý hráč naučil ovládat letadla co nejrychleji. K dispozici je krátký trénink, který musíte absolvovat, aby jste se dozvěděli vše podstatné.

Hra má jednoduché ovládání a je ideální spojovat se s dalšími hráči. Hru si zapnete jednoduše v prohlížeči.

Ve hře je několik typů letadel a na ně navazuje váš styl hry. Jsou k dispozici bombardéry a stíhači.

Tentokrát si však autoři s grafikou příliš nepohráli. Chybí zde pohled z kokpitu letadla a je téměř nemožné vzlétat či přistávat. Ve chvíli, kdy škrtnete podvozkem letadla o zem, dojde k výbuchu a dohráli jste. Nijak výrazné není ani samotné poškození letadel, které zobrazuje jen lehké šrámy, které nemají žádný dopad na chování stroje. Hra se graficky nedá srovnat třeba s oblíbenou War Thunder. Hra se navíc velmi rychle ohraje. Chybí ji potřebný nápad, švih a úkoly, které by se dali plnit. Jednotlivé herní situace si jsou příliš podobné a hra vás začne nudit.

Ve hře je deset odemykacích kategorií. Můžete si vybrat ze strojů ze zemí Japonska, Německa, Británie, Ameriky či Sovětského svazu.

Další nevýhodou hry je potřeba do vylepšení vkládat vlastní peníze. Můžete si pořídit bonusový herní účet nebo si zakoupit virtuální měnu. Hru můžete ovládat klávesnicí a myší, ale lepší je používat joystick. Jak se zdá, tato hra má až příliš nevýhod. Chvíli před jejím spuštěním do provozu se podařilo tvůrcům zoptimalizovat grafiku tak, aby hráčům nepadala a mohli si zahrát, i když mají slabší grafickou kartu v pc.

Cena
zdarma
Uživatelská základna
Zdarma ano
PVP ano
Grafika
Rychlost rozjezdu
Placené zvýhodnění ano
Potřebné zkušenosti nízké

TOPlist
TOPlist