Rail Nation

Tato strategická flashová hra zaujme především fanoušky vlaků a vláčků. Stačí si založit vlastní železniční společnost pro přepravu zboží a můžeš vydělávat miliony.

Jako ve všech online hrách i v téhle je principem něco budovat, nakupovat, prodávat a vydělávat. Přesněji řečeno je potřeba založit si železniční společnost a spojit se s dalšími hráči. Pokud se přidáš do asociace k jiným hráčům, za výhru bojuješ i tři až čtyři měsíce trvajícím herním kole. V asociaci může být až 25 hráčů.  Důležité je umět nabídnout výhodnější cenu za dopravu, sestavit slušné jízdní řády.

Hra nabízí perfektní grafiku a promyšlené úkoly. Vybrat si můžete z 36 typů lokomotiv a 48 typů vagonů. Výběr je opravdu složitý. Vagóny je potřeba vybírat podle typu zboží. Lokomotivy i vagóny se vám budou opotřebovávat a je potřeba je čas od času obměnit a vylepšit. K dispozici je více než 110 různých způsobů. Hra je vhodná pro začátečníky i ostřílené matadory v oblasti online her. Nevýhodou hry je opět lepší výhody dotovat z vlastní peněženky. Ke hře nechybí ani jednoduchý tutoriál.

Na začátek hry je potřeba se zaregistrovat. Registrace je zdarma, ale je potřeba potvrdit aktivační email, což je v málokteré hře potřeba. Po registraci se v hracím okně objeví tutoriál, který tě provede jednotlivými kroky hry. Jako první je potřeba zvolit si město. Na výběr jich je padesát. Po celou dobu hry je potřeba vymýšlet vítěznou strategii a ideálně být vždy o krok dopředu před protihráči. V rámci asociace jsou udělovány nejrůznější licence pro převoz zboží a surovin. Ideální je najmout si slavnou osobnost, která prezentuje vaši přepravní společnost a vy získáte více zakázek.

Hrát můžeme v prohlížeči pc, tabletu i telefonu.

Cena
zdarma
Uživatelská základna
Zdarma ano
PVP ano
Grafika
Rychlost rozjezdu
Placené zvýhodnění ano
Potřebné zkušenosti nízké

TOPlist
TOPlist