Goodgame Empire

Online hra z dílny Good Games Studios. Jde o celkem zajímavou strategickou hru. Podívejte se s námi na tuto hru a rozhodněte, zda se vám vyplatí trávit u ní svůj volný čas.

Hra získala v roce 2012 ocenění za první místo v soutěži EGA. Výhodou hry je možnost hrát v češtině. Při registraci si vyberete mezinárodní nebo český server. Registrace vám zabere pár minut. Po přihlášení se ocitnete v ději samotné hry.

Goodgame Empire vás přenese na hrad, kde vás uvítá kníže Vilém. Na obrazovce vždy uvidíte několik nových úkolů, které musíte splnit. Jedním z prvních úkolů je vybudování kasáren. Kníže Vilém vás bude provázet po celou dobu hry jako rodinný přítel.  Další postavou, která vás ve hře bude provázet je vojenský poradce Sir Ulrich.

Principem hry je vystavět důležité stavby, vybudovat armádu a získat dostupné zdroje. I v této hře můžete komunikovat s dalšími spoluhráči, plánovat společné vojenské akce a pomáhat si se zásobami. Založíte alianci nebo do nějaké vstoupíte a je potřeba, aby aktivně spolupracovala. Berz dobrých spojencí prakticky nemáte šanci vybudovat mocné impérium. Hru můžete hrát v prohlížeči. Nic nestahujete ani neinstalujete a hru si můžete zahrát nejen na pc, ale i na tabletu či v mobilu. Aby vás hra bavila, autoři si pro vás připravili na první týden hry každý den nějakou odměnu, což vás má motivovat k setrvání u hry. Další výhodou hry je, že je zdarma a není potřeba si nakupovat rozšiřující platební měnu, zlaťáky apod.

Autoři Empire vytvořili ještě další známé hry jako je Big Farm, Mafia či poker. Můžeš si vklidu najít do hry přátele na celém světě. Ve hře čeká mnoho napínavých momentů. Je však potřeba zvolit správnou strategii.

Cena
zdarma
Uživatelská základna
Zdarma ano
PVP ano
Grafika
Rychlost rozjezdu
Placené zvýhodnění ano
Potřebné zkušenosti nízké

TOPlist
TOPlist