BigFarm

BigFarm vám přináší GoodGames Studios. Hra patří také mezi hry zdarma, které si zahrajete přímo v prohlížeči. Patří mezi oblíbené farmářské hry, kterých je bohužel na online herním trhu spousty.

BigFarm mezi jinými farmářskými hrami bohužel trošku zapadá. Jejím předchůdcem je hra FarmFever. Tato hra je založena na příběhu strýčka George, který je nemocný a nemůže se starat o svou farmu a přenechá vám ji. Farmu dostanete ve zchátralém a dosti mizerném stavu. Vašim úkolem je s vervou a nápady se pustit do práce tak, aby farma co nejdříve začala vykazovat zisky. Vypěstované plodiny proměníte v plodiny a následně je můžete prodávat mezi další hráče. Hra má pěkně propracovanou grafiku. Její nevýhodou je, že se po čase změnit na jaksi stereotypní, kdy čekáte, až vám vyrostou plodiny, ..

Pro začátek hry je i zde potřebná registrace. Po přihlášení do herního účtu se k vám připojí průvodkyně hrou. Je zde potřeba plnit úkoly jako je třeba stavba sila a další. Za každý splnění úkol neboli quest získáte potřebné zlaťáky. Narozdíl od jiných herních strategií není v téhle hře nuda už od začátku. Na další úroveň se dostanete velmi rychle a hra je velmi plynulá. Hra se ovládá pouze levým tlačítkem na myši. Hru můžeme rozdělit na dva módy. První je budování a druhý plnění questů. Budování farmy je hlavní myšlenkou hry. Bohužel questů je tolik, že je potřeba je co nejrychleji plnit a na samotné budování farmy moc času nezbývá.

V této hře se také můžete spojovat s dalšími hráči do nejrůznějších spolků, které jsou velmi výhodné pro vás i farmu. Vývojáři hry vás chtějí motivovat ke hře, proto za každé otevření hry získáváte odměny. Výhodou hry je velké množství budov, které můžete vybírat a postupně stavět. Pokud si však najmete zaměstnance, musíte o ně pečovat a zařídit jim pěkné ubytování, občas uspořádat piknik či procházku, aby vám neutekli ke konkurenci.

Cena
zdarma
Uživatelská základna
Zdarma ano
PVP ano
Grafika
Rychlost rozjezdu
Placené zvýhodnění ano
Potřebné zkušenosti nízké

TOPlist
TOPlist