World Of Tanks

Předkládáme vám recenzi další z tzv. MMO her. Tedy strategická onlajnovka, kterou můžete hrát přímo v prohlížeči vašeho pc, tabletu či mobilu. Pro začátek je potřeba zřídit si účet a registrovat se. Máte? Můžeme začít hrát.

Hlavní roli v této hře, jak už předkládá název World of Tanks hrají tanky. Základem je že se stanete majitelem několika obrněných tanků z doby 2. světové války. Můžete se s nimi účastnit nejrůznějších bitev, získáváte díky nim nejrůznější body a odměny. Za ty pak můžete své opancéřované miláčky vylepšovat nebo investovat do vývoje nových dílů nebo vylepšování své posádky.

Výhodou této hry je, že si skvěle zahrajete i bez potřeby utrácet vlastní peníze. Po registraci a vstoupení do hry bohužel chybí kvalitní tutorial, který  by vás naučil základy hry. První tank, který ve hře obdržíte se jmenuje Leichttraktor. Lepší tank získáte po absolvování několika bitev. Každý z hráčů má na výběr typ tanku podle svého gusta. Záleží na vás, zda chcete těžkotonážní mrchu s maskovací sítí schovaný v keřích nebo si vyberete střednětěžký tank, který bude pro vaše soupeře horším cílem.

Pokud jste fanouškem tanků a zbraní z období světové války, nadchne vás obchod, kde si můžete vybrat nejrůznější tanky. Stačí je umět rozeznat nebo alespoň rozdíly mezi nimi. Najdete zde americké či ruské a německé stroje. Nutno podotknout že nejen grafika celé hry, ale i jednotlivých tanků je špičkově propracovaná. Na tancích vidíte každý šroubek i různé škrábance. Peníze, které ve hře vyděláte můžete investovat do upgrade tanků či jeho jednotlivých částí. Po splnění úkolů, které ve hře dostanete, postupujete do dalších částí hry a dostanete se k zamčeným typům tanků. Ke hře vás motivuje tzv. Stroj vývoje, který je velmi košatý. Podle toho, jaký preferujete styl hry směřujte i svůj vývoj tanku. Vliv na boj má také posádka vašeho tanku. Můžete ji vybavit speciálními schopnostmi.  V bezplatné verzi se nijak zvlášť nebojuje. Za úkol máte vystřílet patnáct tanků soupeře nebo obsadit jeho území. Pokud si chcete opravdu skvěle zahrát, je zde placený herní účet. Členství stojí 250 kč, ale ne vždy se investice do něj vyplatí. Má snad jen tu výhodu že si můžete složit svůj tříčlenný tým a společně také bojovat. Platící hráč je zvýhodněn jen mírně.

Cena
zdarma
Uživatelská základna
Zdarma ano
PVP ano
Grafika
Rychlost rozjezdu
Placené zvýhodnění ano
Potřebné zkušenosti nízké

TOPlist
TOPlist